KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Detaljert program

08/7
Ankomst Moskva og transfer til hotellet. Resten av dagen på egenhånd.

09/7
Dagen på egenhånd og utsjekk fra hotellet. Transfer fra hotellet til togstasjonen for togavgang om kvelden videre mot Irkutsk.

10/7 - 12/7
På toget gjennom mektige Sibir. Dere finner dere raskt til rette i kupeen og dagene går med til å møte medreisende, stoppe på stasjoner underveis, se ut togvinduet, spise i spisevognen eller kanskje lese litt om stedene dere passerer – Jekaterinburg, Omsk, Novosibirsk og Krasnoyarsk. Dere er på vei til østens mystikk på verdens lengste jernbanestrekning.

13/7
Ankomst Irkutsk om morgenen. Transfer til Olkhon, Bajkalsjøens største øy. Å besøke hovedstaden Kuzhir er som å reise i en annen tid, med hus og brakker i ulike grader av forfall, kuer og hunder som vandrer fritt gjennom gatene og eldgamle biler som ruller på veiene. Det mest fantastiske med området rundt Bajkal er likevel naturopplevelsene. Dramatiske fjell som omkranser verdens største ferskvannsinnsjø, sammen med store sletter dekket av gress, preger landskapet. Kjøreturen tar ca. 6 timer hver vei. Innsjekk på et familiedrevet gjestehus. Resten av dagen til fri disposisjon. Middag inkludert om kvelden.

14/7
Utflukt til den nordlige delen av Olhkon. Her besøker dere Peschanaya Bay , et nydelig sted med taiga skogen i bakgrunnen, unike steinformasjoner og en liten sandstrand. Videre besøker dere Sagan-Khushun eller "White cape" og "Three Brothers". Det er en  pittoresk fjellodde, ca 1 km lang. Den er dannet av lys marmor og er  dekket av tykt rødt lav. Det blir også et besøk til mytiske Khoboikapp. På buryat språket betyr Khoboi , hoggtann eller jeksel. Lunsj underveis. ** Det er inkludert bil med russisk talende sjåfør på utflukten, ingen engelsktalende guide. 
Middag inkludert om kvelden.

15/7
Frokost og utsjekking før transfer tilbake til Irkutsk. Innkvartering på turistklassehotell og resten av ettermiddagen til egen disposisjon.

16/7
Dagen til disposjon i Irkutsk.

17/7
En times kjøretur fra Irkutsk ligger landsbyen Listvyanka. Landsbyen ligger på stedet der Angara-elven renner ut av Bajkalsjøen. Mer enn 300 elver renner inn i Bajkal, men kun Angara-elven renner ut. En vakker legende forteller om Bajkals arrogante datter Angara som ble forelsket i Jenisej-elven og rømte fra sin far. Midt ute i elven kan man se den berømte Shaman-steinen som symboliserer en vred far Bajkal som kastet den etter sin datter Angara... Innsjekk på et lokalt gjestehus i Listvyanka.

18/7
Med Listvyanka som utgangspunkt blir dere med den lokale guiden på en vandretur gjennom taigaens skoger før stien fortsetter langs vannkanten ved Bajkalsjøen. Her vil guiden lage en deilig lunsj på bålet. Kos dere med lunsjen, nyt solen og ta en dukkert i Bajkalsjøen før dere fortsetter vandreturen opp åssidene mens dere nyter utsikten over vannet. Tilbake i Listvyanka om ettermiddagen.

19/7
Frokost og litt tid på egenhånd før transfer til togstasjonen for togavgang til Ulaanbaatar.

20/7
Tidlig om morgenen ankommer dere Ulaanbaatar - en av verdens mest isolerte hovedsteder.  Ved ankomst Ulaanbaatar blir dere hentet og kjørt til en gerleir. Her bor dere tre netter i telt, som ekte mongolske nomader, før dere avslutter oppholdet i Mongolia med 3 netter på hotell i Ulaanbaatar.


Arburd Sands gerleir:
Arburd Sands er de nordligste sanddynene i Gobiørkenen og ligger 140 km sør for hovedstaden Ulaanbaatar. Her, på de treløse steppene, finner du leiren. Naturen her står i stor kontrast til Jalman Meadows frodige natur, og her vil du møte kameler i stedet for yakokser. Leiren blir drevet av en lokal nomadefamilie. Familien er ivrige ryttere og deltar på nasjonalt nivå under Mongolias nasjonaldag «Naadam» og andre stevner i løpet av året.

21/7 - 23/7
Opplevelser i deres utvalgte gerleir. Alle måltider er inkludert under oppholdet her.

24/7
Kjøretur tilbake til Ulaanbaatar og innkvartering på hotell i sentrum av byen. Resten av dagen på egen hånd til å utforske Ulaanbaatar.

25/7 - 26/7
På egenhånd i Ulaanbaatar.

27/7
Transfer til flyplassen for fly tilbake til Norge.

Inkludert

• Tog  Moskva- Irkutsk - Ulaanbaatar i del av 4.mannskupe på 2 klasse.
• Overnatting i Russland og Mongolia med frokost.
• Program som beskrevet
• Spesialskrevet hefte med informasjon om de forskjellige byene og stedene som passeres, samt praktiske råd og tips og Kina-informasjon
• Alle kjente skatter og avgifter
Ikke inkludert

• Tips til guider og sjåfører underveis
• Måltider på toget
• Avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring
• Visum til Russland, Mongolia 2 495,- p.r visum.
• Enkeltromstillegg
• Tog Oslo - Stockholm, båt videre til Helsinki og tog Helsinki - MOskva.
• Fly Ulaanbaatar - Oslo


Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
08/7 - 27/7-19Skreddersyddreise Transsibirske. Start Moskvafra 23.595,- pr.personBestill reise

Prisen er pr. person

Tar forbehold om prisendringer og ledig kapasitet.

 

 

Fakta

Transsibirske,Dimmen og Østebrøt
Individuell reise med Transsibirske